Vejledende pris

Vejledende startpris v/20 deltagere: 12.000 kr.
Antal deltagere: 10-120
Antal deltagere pr. hold: 5-9
Varighed: 2-4 timer

Personer

Hvem er vi?

Daniel Benjamin

Ansvarsområder hos Eventyrridderne: Overordnet koordinator, PR, markedsføring, booking og lager.

Tlf.: 23 23 49 64
Mail: daniel@eventyrridderne.dk
Skype: Danielbenjamin5

Daniel Benjamin er født i 1976 og oprindeligt fra Vestsjælland. Han startede med at spille rollespil på hobbyplan i 1992 og var blandt andet leder af Fanôr-klanen i Harreskoven i 90’erne.

I 1998 stiftede Daniel Benjamin Gladsaxe Eventyr & Rollespils Forening (GERF) og var i tiden 1997-2000 hovedarrangør af Søslottet, et årligt tilbagevendende flerdages-scenarie som var datidens største danske live-rollespil.

I 1999 begyndte Daniel at arbejde med rollespil på professionelt niveau. Først for eventfirmaet Arkadien, siden på egen hånd. I ca. 5 år lavede Daniel rollespil i forskellige fritidsklubber i Storkøbenhavn, og i 2002 oprettede han eventfirmaet DB-Event.

Daniel har arbejdet på fuld tid med DB-Event siden 2004, og har i den forbindelse blandt andet styret Rokada.

Rokada-systemet er en online karakterdatabase til liverollespil med tilhørende regelsæt og tilmeldingssystem. Rokada-systemet har sin egen hjemmeside på www.rokada.dk

I fritiden stod Daniel i perioden fra 2004 til 2009 i spidsen for GERF-kampagnen, en stor, månedlig rollespilskampagne i Radiomarken ved Bagsværd sø, med 5-600 deltagere per gang.

Med DB-Event har Daniel lavet kurser i rollespil for pædagoger, workshops for diverse kommuner og organisationer. Han har lavet ridderspil (blandt andet i Tivoli) og mordmysterier (blandt andet på Rosenholm-, Dragsholm- og Valdemars Slot) samt koordineret rollespilssamarbejde for forskellige kommuner i Storkøbenhavn.

Daniel har stået for rollespilsaktiviteter på blandt andet Vilde Vulkaner-festivalen i Vordingborg, Langelandsfestivalen, Københavns Middelaldermarked og Barda Rollespilstræf, samt i en stor del af landets storcentre.

Daniel Benjamin (eller DB, som han bliver kaldt) anses i dag for en af Danmarks førende eksperter inden for børnerollespil og rollespilevents for børn. Daniel er idémanden bag Eventyrridderne.

Andrea H. Zielinski

Ansvarsområder hos Eventyrridderne: Koordinator for arrangementer i Jylland, PR, markedsføring og booking i Jylland.

Tlf.: 40232623
Mail: andrea@eventyrridderne.dk
Skype: Andrea.H.Zielinski

Andrea er født i 1992 og studerer Antropologi på Aarhus Universitet.

Andrea er født og opvokset i en familie af rollespillere, og rollespil har været en naturlig del af hendes liv i 13 år, hvoraf hun har arbejdet med Eventyrridderne – og før det DB-Event – i 4 år.
Af kvalifikationer inden for rollespil kan nævnes et år på Østerskov Efterskole og arrangørerfaring fra flere kampagner i Jylland.

Inden for Eventyrridderne har Andrea blandt andet arbejdet som eventkoordinator på flere jyske events, sminkør på Kronborg og adskillige events landet over, elverpige på mange jyske events og kostumesyningsinstruktør til sommerferie- og efterårsferieaktiviteter i blandt andet Gladsaxe og Lundtofte.

Derudover er Andrea halvt tysk og taler og skriver derfor flydende dansk, engelsk og tysk, hvorfor hun også gerne håndterer kontakten til udenlandske kunder.

Andreas Ditlevsen

Ansvarsområder hos Eventyrridderne: Leder af Afdeling Fyn, PR-arrangementer.

Tlf: 27 58 76 56
Mail: fyn@eventyrridderne.dk
Skype: mrditlevsen

Andreas er oprindeligt fra Amager (født 1993), hvor han lærte Daniel Benjamin at kende i forbindelse med GERF-kampagnen og et rollespil på Amagerfælled.

Andreas startede med at spille rollespil i 2004 og har siden 2008 selv været med til at arrangere. Han har flere års erfaring med børnerollespil, og elsker at underholde og udfordre børn.

Udover sit eventarbejde arbejder Andreas på vikarbasis med at lave rollespil for forskellige SFO’er i Nyborg. Derudover er han formand for sin egen rollespilsforening, hvor han lægger vægt på, at børn og unge også kan blive undervist, mens de spiller rollespil.
Andreas er enten rigtig glad eller rigtig sur, og han siger aldrig nej til en fægtekamp.

Frederik Søjborg

Ansvarsområder hos Eventyrridderne: Region Nordjylland.

Tlf.: 22 31 61 11
Mail: nord@eventyrridderne.dk
Skype: frederik.sojborg

Frederik Søjborg er født i 1993 og oprindeligt fra Aarhus. Han startede med at spille rollespil på hobbyplan i 2004. I øjeblikket studerer han historie på Aalborg Universitet. Frederik har ambitioner om at blive historiker og arbejde med den historiske del af film.

Frederik har altid været god til lege og håndtere både voksne og børn under alle forhold. Frederik var, trods bosiddende i Aalborg, medhjælper på GERF-kampagnen i Bagsværd, hvor han mødte Daniel Benjamin.

I sin fritid er Frederik ikke kun rollespiller, men også reenactor. Han tager på både middelalder- og renæssancemarkeder rundt i hele Danmark, hvor han blandt andet står for børneaktiviteter og kæmper middelalderkamp. Frederik er fast spiller i rollespilsforening TROA i Aalborg.

Mikkel Stuhr Larsen

Ansvarsområder hos Eventyrridderne: Leder af Afdeling Sydsjælland.

Tlf.: 22 63 62 64
Mail: msl@eventyrridderne.dk
Skype: mikkel.stuhr.larsen

Mikkel er født i 1977 og uddannet pædagog i år 2000. Han har spillet rollespil siden 1994 blandt andet været formand for rollespilsforeningerne Monheim, Virginia Danorum og Kurania. Han har arrangeret rollespil siden 2002 for blandt andet Præstø Kommune, Møn Ungdomsskole og Fanefjordskolen, ofte sammen med Kasper Viborg Nielsen.

Mikkel har ligeledes også lavet rollespil for Biblioteksstyrelsen med “Projekt Læselyst” og han har holdt flere foredrag om rollespil for lærere og pædagoger. Mikkel har i en årrække været en fast del at crewet på Langelandsfestivalen og Bardas Rollespilstræf, hvor man kan finde ham i våbenbygningsboden.

Kasper Viborg Nielsen

Ansvarsområder hos Eventyrridderne: Kasserer & våbenbygningsekspert.

Tlf.: 26 29 18 76
Mail: kasper@eventyrridderne.dk
Skype: kasper.viborg.nielsen

Kasper, eller Gøfle, som han også bliver kaldt, er født i 1988 og har spillet rollespil siden 2000. Han har tidligere været kasserer og arrangør i både GERF og Monheim.

Kasper har arbejdet med eventkoordinering for DB-Event siden 2004 og har udmærket sig i at undervise. Sammen med Daniel Benjamin har han i en årrække lavet rollespilsworkshops som sommerferieaktiviteter for blandt andet Gladsaxe, Helsingør, Hørsholm og Vallensbæk kommuner.

Han har været fast medkoordinator for aktiviteterne på Langelandsfestivalen og Bardas Rollespilstræf.

Lige nu læser Kasper til pædagog, og har ambitioner om at forsætte med videreuddannelse.

Få et tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.