Om Eventyrridderne

Eventyrridderne er en ridderorden, som laver rollespil, events og oplevelser for børn og unge. Ordenen er en videreudvikling af eventfirmaet DB-Event.

DB-Event blev stiftet af Daniel Benjamin Clausen i 2002 på baggrund af stor efterspørgsel på rollespil for børn, kurser, workshops, institutionsspil, børnefødselsdage mv.

I årene 2002 til 2011 udviklede DB-Event en masse faste arrangementer, aktiviteter og omfattende erfaringer og kompetencer i rollespil og eventafvikling.

Det er disse arrangementer som er grundkernen af Eventyrriddernes aktiviteter. Men hvor DB-Event havde hjemsted i København og virke på Sjælland, så laver Eventyrridderne aktiviteter over HELE Danmark.

Vi har således lokalafdelinger seks steder i landet, og et administrerende hovedkvarter i København (Bagsværd).

Hvem er vi?

Daniel Benjamin

Ansvarsområder hos Eventyrridderne: Overordnet koordinator. PR. Markedsføring. Booking. Lager.

Tlf.: 23 23 49 64
Mail: daniel@eventyrridderne.dk

Daniel Benjamin er født i 1976 og oprindeligt fra Vestsjælland. Han startede med at spille rollespil på hobbyplan i 1992 og var blandt andet leder af Fanôr-klanen i Harreskoven i 90’erne.

I 1998 stiftede Daniel Benjamin Gladsaxe Eventyr & Rollespils Forening (GERF) og var i tiden 1997-2000 hovedarrangør af Søslottet, et årligt tilbagevendende flerdages-scenarie som var datidens største danske live-rollespil.

I 1999 begyndte Daniel at arbejde med rollespil på professionelt niveau. Først for eventfirmaet Arkadien, siden på egen hånd. I ca. 5 år lavede Daniel rollespil i forskellige fritidsklubber i Storkøbenhavn, og i 2002 oprettede han eventfirmaet DB-Event.

Daniel har arbejdet på fuld tid med DB-Event siden 2004, og har i den forbindelse blandt andet styret Rokada.

Rokada-systemet er en online karakterdatabase til liverollespil med tilhørende regelsæt og tilmeldingssystem. 

I fritiden stod Daniel i perioden fra 2004 til 2009 i spidsen for GERF-kampagnen, en stor, månedlig rollespilskampagne i Radiomarken ved Bagsværd sø, med 5-600 deltagere per gang.

Med DB-Event har Daniel lavet kurser i rollespil for pædagoger, workshops for diverse kommuner og organisationer. Han har lavet ridderspil (blandt andet i Tivoli) og mordmysterier (blandt andet på Rosenholm-, Dragsholm- og Valdemars Slot) samt koordineret rollespilssamarbejde for forskellige kommuner i Storkøbenhavn.

Daniel har stået for rollespilsaktiviteter på blandt andet Vilde Vulkaner-festivalen i Vordingborg, Langelandsfestivalen, Københavns Middelaldermarked og Barda Rollespilstræf, samt i en stor del af landets storcentre.

Daniel Benjamin (eller DB, som han populært bliver kaldt) anses i dag for en af Danmarks førende eksperter inden for børnerollespil og rollespilevents for børn. Daniel er idémanden bag Eventyrridderne.

Diana Windfeldt-schmidt 

Ansvarsområder hos Eventyrridderne: Koordinator for arrangementer i Jylland. PR & Markedsføring og booking i Jylland. Kostumesyning.

Mail: diana@eventyrridderne.dk

Diana er født i 1993 og bosat i det mørke Jylland omkring Aalborg, hvor hun er født og opvokset. Hun drog i en periode af sted til Sjælland, hvorfra hun tog en bachelor i arkæologi, fra Københavns Universitet. Det var i denne periode Diana kom i kontakt med Eventyrridderne. Først startede Diana som sminkør i 2014 og siden hen påtog hun sig flere roller blandt andet som aktør, men også syerske. Siden sin begyndes har hun kreeret flere flotte kostumer og props for Eventyrridderne og har deltaget på både middelaldermarkeder, team-building events samt havde rollen som vølven Inga i læringsrollespillet ”Helgi Daner”, der turnerede i Danmark, foråret 2017. Desuden har hun i de seneste år ageret koordinator på flere events, primært i Nordjylland.

Dianas interesse for eventyr startede for alvor i 2008 hvor hun kom ind i det Nordjyske Live Rollespils miljø. Hun startede til faste kampagner i rollespilforeningen TRoA, og deltog sideløbende også i andre scenarier og kampagner rundt i resten af landet. Herudover følger Diana sin passion for eventyr, spil, leg og godt håndværk i sin hobby som cosplayer. Det var især herigennem hun lærte sig selv at sy og skabe props. Det var også denne hobby, der inspirerede hende til at tage uddannelse i special effects samt teater make-up, en uddannelse, der kommer til gode i mange situation både inden for hobby og arbejde"